VOLT

VOLT Volt

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 197 beoordelingen
27 mei 2021 om 20:12 Frietjes als bijgerecht voor 3 euro waar je dan maar een half bakje voor in de plaats krijgt lijkt me een slechte zet qua klanten tevredenheid in ruil voor misschien een paar extra cent winst. Waarom niet iets meer frieten, kost jullie bijna niets extra..
16 mei 2021 om 19:58 Het eten was heel lekker, maar het was 15min later klaar dan oorspronkelijk doorgegeven. Ik heb wel een drankje van het huis gekregen!
16 mei 2021 om 19:00 Een echte aanrader Het eten was heerlijk, nog lekker warm bij aankomst, levering was contractloos en super vriendelijk
13 mei 2021 om 19:33 Ik bestelde om 17u24, volgens de app kwam het aan rond 18u45 en nu, 19u32, is mijn eten er nog steeds niet. Oh ja, wil je informeren naar je eten? Doe het dan in het Engels.... #HONGER
9 mei 2021 om 20:15 Lekker eten! Stipt bezorgd
8 mei 2021 om 21:20 Opmerkingen worden niet echt gelezen
8 mei 2021 om 8:24 Lekker eten, mooi verzorgd afgeleverd.
5 mei 2021 om 19:34 Bestelling was perfect op tijd. Het eten was lekker en ruim voldoende. We hebben er van genoten. Een aanrader en voor herhaling vatbaar!
1 mei 2021 om 20:51 Ribbetjes waren ok, teryaki en loempia ware eenn zompige en smakeloze massa. Zeker de prijs niet waard.
1 mei 2021 om 20:16 Heel, heel jammere ervaring!! Vorige keren was het heel lekker. Deze keer was het een tegenvaller. Zowel de frieten als garnaalkroketten waren ijskoud.